maarsstee

WERKGROEP INFORMATIE

 

Een belangrijke taak van deze werkgroep is het informeren van bewoners over alles wat er in de wijk gaande is. Ze verzamelt informatie uit diverse bronnen. Het informeren van bewoners gebeurt voornamelijk via de wijkkrant Ons Krantje, die minimaal vier keer per jaar verschijnt. Ook worden regelmatig extra nieuwsbrieven en actuele kranten uitgegeven. De werkgroep beheert ook de pagina van Maarsstee op de website www.stadskanaalportaal.nl.

Verder onderhoudt de werkgroep de contacten met de lokale en regionale media. Ze verzorgt de huisstijl van het Bewonersplatform en maakt op verzoek van andere vrijwilligers posters, brochures en flyers.

 
 
Geschiedenis Werkgroep Informatie
 
De werkgroep Informatie is de eerste werkgroep van het Bewonersplatform. Eerst als Redactie (van de wijkkrant), daarna als werkgroep Communicatie en sinds begin 2009 onder de naam werkgroep Informatie. 
De aard en omvang van de werkzaamheden is in de loop der jaren flink uitgebreid. De belangrijkste taak van de werkgroep is de bewoners zo goed mogelijk te voorzien van alle belangrijke wijkinformatie. 
Aanvankelijk werd alleen de wijkkrant Ons Krantje ongeveer vier keer per jaar uitgebracht. Nu heeft de werkgroep de beschikking over pagina‚Äôs op de website www.stadskanaalportaal.nl en kent Ons Krantje ook actuele edities, specials en extra edities. Verder maakt de werkgroep gebruik van lokale en regionale pers en radio. 
 
 
 
Contact 
 
Indien u meer wilt weten over de werkgroep Informatie dan kunt u zich richten tot het Bewonersplatform telefoonnummer 0599-659749 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kopij voor Ons Krantje kunt u aanleveren via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de brievenbus van het buurtcentrum. 
 
Bezoek- en postadres: 
Buurtcentrum Maarsstee 
Nederlandlaan 7b 
9501 CA Stadskanaal 
0599-659749